Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیر کل تامین اجتماعی غرب تهران بزرگ گفت: سازمان تامین اجتماعی نقش کلیدی در رونق تولید دارد. به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، ناهید حیدری در جلسه شورای هماهنگی مدیران اجرائی استان تهران با ارائه گزارشی از عملکرد این اداره کل افزود: سازمان تامین اجتماعی با ارائه خدمات کوتاه‌مدت و بلندمدت به جامعه بیش از ۴۲ میلیون نفری کشور خدمت می‌کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی با بیان اینکه یک‌سوم حجم عملیات سازمان تامین اجتماعی در این اداره کل انجام می‌شود، اظهار کرد: قطب صنعت تهران در منطقه غرب تهران است و ۱۲۰ هزار کارخانه در این منطقه فعالیت دارند که خدمات بیمه‌ای خود را از این اداره کل دریافت می‌کنند.

مدیر کل تامین اجتماعی غرب تهران بزرگ گفت: همچنین ۳۲۵ هزار نفر مستمری‌بگیر اصلی که با خانواده‌هایشان ۵۸۰ هزار نفر را تشکیل می‌دهند از این اداره کل خدمات دریافت می‌کنند.

حیدری جامعه هدف تامین اجتماعی را شامل طیف گسترده‌ای از آحاد مردم دانست و افزود: برای ارتقای سطح رضایت‌مندی افراد جامعه اقدامات موثری در سازمان تامین اجتماعی انجام شده که خدمات غیرحضوری از جمله آن است، در قالب این طرح ۴۰ خدمت تامین اجتماعی بدون نیاز به مراجعه حضوری از طریق سایت esrvices.tamin.ir ارائه می‌گردد.

وی خدمات ارائه‌شده در این سایت را شامل ۳ دسته برشمرد و تصریح کرد: دسته نخست خدمات بیمه‌شدگان است، در این حوزه انواع خدمات کوتاه‌مدت مانند پرداخت غرامت بیماری، بارداری، احتساب بیمه سربازی، خدمات اروتز و پروتز، کمک هزینه ازدواج و کفن‌ودفن، رویت سابقه دریافت اعتراض، رویت آخرین ۲ سال دستمزد منتهی به بازنشستگی، صدور دفترچه و … ارائه می‌شود.

مدیر کل تامین‌اجتماعی غرب تهران بزرگ خدمات مربوط به مستمری‌بگیران در سایت را شامل ارائه فیش‌های حقوقی، احکام مستمری، آخرین ۲ سال دستمزد منتهی به بازنشستگی و … برشمرد و افزود: همچنین کارفرمایان می‌توانند از طریق مراجعه به این سایت لیست حق بیمه، فیش پرداخت حق بیمه، ابلاغ صورتحساب‌ها و... را رویت و خدمات مورد نیاز خود را دریافت کنند. بازرسی هم که مدت یک سال است از شکل سنتی خود خارج شده و اکنون بازرسان سازمان از طریق تبلت به صورت آنلاین می‌توانند اقدامات بازرسی خود را از مراکز کار انجام دهند.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: تامین اجتماعی رونق تولید تهران بیمه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۵۱۱۷۶۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نامه سرگشاده قوچانی به سازمان تامین اجتماعی

آفتاب‌‌نیوز :

محمد قوچانی مدیر مسئول و سردبیر مجله آگاهی‌نو نوشت:

این یک نامه سرگشاده است خطاب به سازمان تامین اجتماعی.

دو مجله آگاهی نو و کتاب نامه با تولید محتوایی بیش از دوهزار صفحه در سال چهارنفر تحریریه ثابت دارد الباقی حق التحریر می‌گیرند. فهرست بیمه ما کوچک است: سردبیر و دبیر تحریریه، یک دبیرگروه و یکی از مشاورین مجله که برای آن‌ها بیمه رد می‌شود. ما به دلیل سازمان کوچکمان حتی منشی تحریریه یا مدیر مالی و اداری مستقر نداریم، چون بودجه اش را نداریم و تا حالا خودمان همزمان منشی و مدیر هم بوده ایم. درباره این چهارنفر هم بخشی از حق بیمه را ما پرداخت میکنیم و بخشی را وزارت فرهنگ که طبق یک قانون مشخص و عام به نشریات تا یک سطحی تخفیف می‌دهند. 

سازمان تامین اجتماعی با اعزام بازرس به صورت مکرر ما را کنترل می‌کند که مبادا این فهرست بیمه صوری و جعلی باشد! و، چون حرفه روزنامه نگاری را با مشاغل دیگر اداری و تجاری قیاس می‌کند معتقد است ما باید از هشت صبح تا چهار بعد از ظهر در دفتر حاضر باشیم؛ بنابراین با بازرسی غافلگیرانه وقتی ما در حال مصاحبه یا تهیه مقاله بیرون مجله هستیم به دفتر مراجعه و با عدم رویت ما، کارگاه آگاهی نو را تعطیل اعلام می‌کند و تخفیف ارشاد را لغو می‌کند.

مثلا ما امروز در حال گفتگو با دکتر ظریف بودیم که سرزده تشریف آوردند و هرچه همکار ما توضیح داده و مجله و نوشته‌های ما را نشان داده بازرس محترم زیر بار نرفته و کارگاه را تعطیل گزارش کرده است.

سوال من این است پس این همه محتوا چگونه تولید می‌شود؟ چرا کسی حرفه ما را به رسمیت نمی‌شناسد؟ چرا فکر نمی‌کنند من هر روز نمی‌توانم کتاب‌هایم را به دفتر ببرم و مقاله بنویسم؟ نمی‌توانم همه سیاسیون و روشنفکرانی که با آنان گفتگو میکنیم را به دفترمان دعوت کنم؟ نمی‌توانم با روزنامه نگاران برخورد اداری کنم! 

ما مطبوعات مستقل (خصوصی و غیر دولتی) بنگاه‌های ضعیفی هستیم. حتی چند میلیون تومان هم در کار ما اثر دارد. اگر ما بیکاره بودیم که دفتر مجله اجاره نمی‌کردیم. چرا در شب‌های صفحه بندی که تا صبح کار میکنیم بازرس نمی‌فرستید؟

اصلا چرا مجله را ورق نمی‌زنید که کارنامه ما را ببینید. قطع یک تخفیف ناچیز قانونی به مطبوعات کدام مشکل دولت یا بیمه را حل میکند؟ کار ما مخفیانه نیست. مجله منتشر میشود و میزان کار هر فرد در آن روشن است. ما مغازه نداریم که هر روز صبح کرکره لش را بالا ببریم. روزنامه نگاری را به رسمیت بشناسید ...

رونوشت: 

۱. وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی

۲. وزارت کار 

۳. سازمان تامین اجتماعی شعبه خیابان ملک

۴. انجمن صنفی روزنامه نگاران استان تهران

دیگر خبرها

  • شناسایی ۵۰۰ کارگاه‌‌ کوچک فاقد بیمه کارگران در مرکزی
  • ارائه خدمات مشاوره و مددکاری رایگان به رانندگان تاکسی و خانواده هایشان
  • نام‌نویسی افراد تحت تکفل بیمه‌شدگان تامین اجتماعی «غیرحضوری» شد
  • کارگران مازندران خواستار اجرای بیشتر عدالت اجتماعی
  • اعلام اولویتهای تولیدی از سوی رئیس سازمان سینمایی
  • شاکری: تامین اجتماعی آمار بیمه کارگران ساختمانی را شفاف ارائه دهد + فیلم
  • ماموریت‌های مضاعف برای جهش تولید در موسسات سینمایی ابلاغ شد
  • اعلام اولویت‌های تولیدی از سوی رییس سازمان سینمایی
  • نامه سرگشاده محمد قوچانی به سازمان تامین اجتماعی
  • نامه سرگشاده قوچانی به سازمان تامین اجتماعی